Açıklama: Herşey Kolay ve Zevkli | Tamamen zaman öldürmelik Can sıkıntısına birebir server | Sohbet - Muhabbet - Eğlence yapısıyla
‿︵‿︵ DOSTLAR - METİN2 ‿︵‿︵
ANASAYFA
www.dostlarmetin2.com
️ - Metin Keserek Hızlıca level alabilir ; metinlerden düşen nesneler ile Köyümüzde sabit NPC ' lerden ücretsiz hazır itemler elde edebilirsiniz.
️ - Nesne market gibi paraya dayalı sömürme girişimi olmayan serverdir.Nesne market satışımız veya edit item satışı mevcut değildir.Tamamen 30-50 kişi kendi aramızda sohbet muhabbet tadında zaman geçireceğimiz projemizdir.
️ - Kostüm, Kuşak, Pet, Yavrucuk, Simya, Kanat, Evrim Taşları, Beta itemler, Dönüşüm nesneleri, Özel binekler ve daha bir çok nesneyi Zindan Takip sistemi ile BOSLARI keserek elde edebilirsiniz.
- Oyuna başlangıçta skilleriniz Perfect olarak başlar.
- 75 Level olarak başlangıç yaparsınız.(1 saatte 120 level oluyorsunuz.Amaç kasılırken düşürmeniz gereken nesneler.)
- Başlangıç itemleri otomatik olarak üzerinize giyilidir.
- Zırh ve Silah kostümleriniz otomatik olarak verilir.
- Yardımcı Şamanlarınız otomatik olarak verilir.
- Envarterinizde bulunan IŞINLANMA YÜZÜĞÜ ile hızlıca 100 level olursunuz.
- 100 level üzeri farm bölgeri için köydeki FARM NPC'miz aktifdir.
- Zindan takip sistemi ile seri bir şekilde BOSLARI kesip WS'lik ve FARM'lık itemlerinizi oluşturabilirsiniz.
- Birbirinden farklı farm bölgeleri ve farm metinleri oyunda mervcuttur.
- Birbirinden farklı BOSLAR ve sandık içerisindeki yeni itemler mevcuttur.
-------------------------------------------------------------------------------------------
- Oyunu İndir
-------------------------------------------------------------------------------------------
- Kayıt Ol
Eklenmemiş...
DOSTLARMETİN2 Detaylı Tanıtım
‿︵‿︵ DOSTLAR - METİN2 ‿︵‿︵
ANASAYFA
DostlarMetin2 Dosthane Ws'lik Server
DostlarMetin2 SV2 55-120 Farm Server 1 Ekim Cuma Akşamı 21.00'da Açılıyor!
- Tamamen ücretsiz,yardımsız,editsiz eğlencesine açılmış sunucudur.Gönül rahatlığı ile gelip takılabilir ve bizlerle tanışabilirsiniz.
️ - Metin Keserek Hızlıca level alabilir ; metinlerden düşen nesneler ile Köyümüzde sabit NPC ' lerden ücretsiz hazır itemler elde edebilirsiniz.
️ - Nesne market gibi paraya dayalı sömürme girişimi olmayan serverdir.Nesne market satışımız veya edit item satışı mevcut değildir.Tamamen 30-50 kişi kendi aramızda sohbet muhabbet tadında zaman geçireceğimiz projemizdir.
️ - Kostüm, Kuşak, Pet, Yavrucuk, Simya, Kanat, Evrim Taşları, Beta itemler, Dönüşüm nesneleri, Özel binekler ve daha bir çok nesneyi Zindan Takip sistemi ile BOSLARI keserek elde edebilirsiniz.
- Oyuna başlangıçta skilleriniz Perfect olarak başlar.
- 75 Level olarak başlangıç yaparsınız.(1 saatte 120 level oluyorsunuz.Amaç kasılırken düşürmeniz gereken nesneler.)
- Başlangıç itemleri otomatik olarak üzerinize giyilidir.
- Zırh ve Silah kostümleriniz otomatik olarak verilir.
- Yardımcı Şamanlarınız otomatik olarak verilir.
- Envarterinizde bulunan IŞINLANMA YÜZÜĞÜ ile hızlıca 100 level olursunuz.
- 100 level üzeri farm bölgeri için köydeki FARM NPC'miz aktifdir.
- Zindan takip sistemi ile seri bir şekilde BOSLARI kesip WS'lik ve FARM'lık itemlerinizi oluşturabilirsiniz.
- Birbirinden farklı farm bölgeleri ve farm metinleri oyunda mervcuttur.
- Birbirinden farklı BOSLAR ve sandık içerisindeki yeni itemler mevcuttur.
- Oyunu İndir
Oyunu indir - DostlarMetin2 - Türkiye'nin en iyi pvp serveri
DostlarMetin2 MMORPG oyunu'nun private sunucusudur.
dostlarmetin2.com
- Kayıt Ol
Kaydol - DostlarMetin2 - Türkiye'nin en iyi pvp serveri
DostlarMetin2 MMORPG oyunu'nun private sunucusudur.
dostlarmetin2.com
DOSTLARMETİN2 Tanıtım Resimleri
DOSTLARMETİN2 Tanıtım Videosu
Eklenmemiş...